Litedark Wibautstraat

We breiden uit!

Deze zomer krijgen we een supermooie nieuwe locatie mét zonnig groen terras op het mooiste plekje van de Wibautstraat (nr 107).

Wat gaan we daar doen?

Het menu uitbreiden met warme gerechten, gezonde cocktails, speciale bieren & wijnen en chillen & bbq-en op het terras in de zon! (als de wind gunstig staat)

En jij kan founder worden!

Hoe dan?

Wij zijn hiervoor een crowdfunding campagne gestart, en nu zoeken we mensen die mee willen investeren. Investeren, dus je krijgt je geld terug. Dat kan al vanaf €250, met een rendement van 20%: investeer je €250, dan krijg je gedurende 4 jaar elk jaar €75 terugbetaald. In totaal hebben we minimaal € 130.000 en maximaal € 150.000 nodig.

Waarom crowdfunding?

Crowdfunding is een manier van financieren waarbij we ons laten financieren door een groep mensen, ‘de crowd’ die ons en ons bedrijf een warm hart toedragen. Daar geven we meer voor terug dan alleen rendement: iedere investeerder krijgt ook beloningen in natura, zoals een VIP uitnodiging voor de openings-BBQ, een produktpakket, VIP deelname aan Litedark Urbanathletics of vereeuwiging op de Wall of Fame.

Doe je mee?

Ja natuurlijk word je founder! Op crowdaboutnow.nl/litedark is alle informatie over de campagne en de locatie te vinden. CrowdAboutNow is een Utrechts crowdfundplatform met AFM-licentie. Als je mensen kent die het ook leuk vinden om een bedrag te investeren, stuur deze pagina vooral naar hen door óf laat ze contact met ons opnemen via bastiaan@litedark.nl.

Dus help ons mee dan zien we je snel bij de openings-BBQ op het terras van Litedark Wibautstraat!

naar crowdfund site!